About

Välkomna till denna bildblogg!

img_2210

Jag som driver denna blogg heter Mats Östman, är 30 år gammal, och är bosatt på Lidingö i Stockholm.

Bloggens tema är bilder, varje inlägg utgår oftast från vad jag har fotograferat på sistone, genom exempelvis vandringar eller andra utfärder, eller kanske från en promenad i närområdet hemma på Lidingö. Inspiration till att starta bloggandet år 2011 kom genom en mycket god vän, Kim, som har likartade intressen i bland annat sjöfart, skärgård och fotografering.

Fotografera har gjort sedan jag var nio år gammal, och jag är väl mer en motivmänniska än teknikmänniska i användandet av en kamera. Från början så var det ju analog kamera som gällde, med framkallning i fotobutik. 2004 skaffade familjen en första digitalkamera, och för egen del så kom min första digitala kamera att införskaffas 2006 – en kompakt sådan – Canon Digital Ixus 55. Det blev ju förstås en ny värld att bara kunna knäppa på bilder obehindrat, men efterhand så ville jag gå på en ”riktig” kamera och inför år 2008 köpte jag en Canon EOS 400d. Denna användes i 9 år innan jag uppdaterade mig några modeller till en EOS 760d.

På denna blogg lägger jag främst upp bildreportage från olika utflykter, vandringar, resor och promenader som jag gör på min fritid. Gillar att vandra och resa runt med kameran, och gärna om det är i vackra miljöer som exempelvis Stockholms skärgård. Skärgårdsbåtar och skärgårdstrafiken har jag haft ett särskilt intresse för sedan unga år.

Ni är varmt välkomna att läsa inläggen!

Jag finns även på Instagram under namnet @matsdl90

Mvh

Mats Östman

3 reaktioner på ”About

  1. Jag gillar mycket dina bilder, Mats! Och just nu har Li besökt Birgit och mig (med tjugo fantastiska tulpaner…) och jag bad henne hälsa dig att jag gillar bilderna. Men det är ju dumt att inte skriva det själv i bloggen, så nu får du veta det också på detta sätt. Många av bilderna tycker jag är verkliga konstverk, utsökta i komposition och innebörd. Du kan! Hoppas vi får tillfälle att träffas snart – kanske hos er på Lidingö. Och detta hälsar Ola.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.